25 noviembre, 2020

El disc de la Marató de TV3 2020

La Marató de TV3. Aquesta Marató ens toca a tothom

Compártelo

Justo Molinero amb Àngel Lacalle, director del disc de La Marató i coordinador del llibre de La Marató. Aquí podeu tornar a escoltar l’entrevista:

El disc de La Marató 2020 s’editarà físicament, en venda amb els diaris i a la botiga en línia de TV3, i digitalment, en venda a través d‘iTunes, on es podrà reservar a partir de l’11 de novembre. Es podrà sentir sense cost a Apple en streaming fins al 31 de gener i s’hi podrà accedir a través d’un codi QR que conté imprès el disc; és a dir, qui compri el disc podrà sentir-lo digitalment pel mateix preu. La novetat d’enguany és la incorporació de Shazam com a eina que podrà reconèixer les cançons.

Les 19 cançons que inclou el disc de La Marató 2020 seran un reflex del paper que té i ha tingut la música durant la pandèmia i el confinament: protagonista del dia a dia i refugi d’emocions i de vivències. Amb un rècord de participació de 54 artistes  -24 dels quals interpreten la cançó col·lectiva “Serem més forts“, que protagonitza l’espot-  aquesta edició del disc s’ha elaborat i produït amb enregistraments telemàtics i estudis aïllats, seguint les directrius i els protocols marcats per les autoritats sanitàries.

Compártelo

Redacción RTT

Radioteletaxi

El nuevo Reglamento de Protección de Datos nos obliga a cambiar nuestra Política de Privacidad.

Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web.

Puedes consultar nuestra nueva Política de Cookies y, si quieres, cambiar tus preferencias.

También puedes aceptarla directamente y seguir navegando

Aceptar