29 mayo, 2020

FESTIVAL FLAMENCAT – Conciertos flamencos en nuestro YouTube

Flamenco en directo en nuestro canal de YouTube

Compártelo

FLAMENCAT al YouTube de Ràdio TeleTaxi

En nuestro canal de Youtube puedes ver los conciertos que se realizaron con motivo del festival virtual Flamencat.

flamenc

Marc Suárez presenta un projecte que neix de la cançó d’autor combinada amb altres gèneres com el flamenc, la rumba i la música llatina. Les seves cançons pretenen compartir missatges i generar emocions de tot tipus als seus seguidors.

El cicle de concerts de flamenc tindrà continuïtat amb els concerts de Paula Domínguez (11 de juny), Maruja Limón (18 de juny) i Las Noray (24 de juny), que també es podran seguir des del nostre canal de YouTube. Havien de celebrar-se al Jardí del Palau Robert, centre que depèn de la Vicepresidència del Govern a través de la Direcció General de Difusió, però les circumstàncies de la pandèmia han obligat a reformular-los.

Els concerts del Flamencat s’enregistren sense públic i amb totes les mesures de seguretat i de protecció, abans de la seva emissió per YouTube.

Aquest cicle de concerts de la primavera, amb vocació social i inclusiva, es fa ressò del moment dinàmic que viu l’escena catalana del flamenc, amb valors emergents que viuen a Catalunya i que exposen una visió singular i eclèctica del gènere. La iniciativa reconeix el flamenc com una música pròpia de la societat catalana. Un gènere musical que compta amb una tradició i noms propis tan importants com la bailaora Carmen Amaya, el badaloní Miguel Poveda o l’estrella de la música urbana mundial Rosalía, que ha actualitzat el flamenc, fusionant-lo amb el trap i la música electrònica.

Compártelo

Redacción RTT

Radioteletaxi

El nuevo Reglamento de Protección de Datos nos obliga a cambiar nuestra Política de Privacidad.

Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web.

Puedes consultar nuestra nueva Política de Cookies y, si quieres, cambiar tus preferencias.

También puedes aceptarla directamente y seguir navegando

Aceptar