29 mayo, 2020

FESTIVAL FLAMENCAT – Conciertos flamencos en directo en nuestro YouTube

Flamenco en directo en nuestro canal de YouTube

Compártelo

FLAMENCAT en Directe al YouTube de Ràdio TeleTaxi

El cantant i guitarrista de flamenc fusió Marc Suárez inaugurarà el festival virtual Flamencat el 4 de juny amb un concert que es podrà seguir pel canal de YouTube de Radio TeleTaxi de les 20 a les 21 hores.

flamenc

Marc Suárez presenta un projecte que neix de la cançó d’autor combinada amb altres gèneres com el flamenc, la rumba i la música llatina. Les seves cançons pretenen compartir missatges i generar emocions de tot tipus als seus seguidors.

El cicle de concerts de flamenc tindrà continuïtat amb els concerts de Paula Domínguez (11 de juny), Maruja Limón (18 de juny) i Las Noray (24 de juny), que també es podran seguir des del nostre canal de YouTube. Havien de celebrar-se al Jardí del Palau Robert, centre que depèn de la Vicepresidència del Govern a través de la Direcció General de Difusió, però les circumstàncies de la pandèmia han obligat a reformular-los.

Els concerts del Flamencat s’enregistren sense públic i amb totes les mesures de seguretat i de protecció, abans de la seva emissió per YouTube.

Aquest cicle de concerts de la primavera, amb vocació social i inclusiva, es fa ressò del moment dinàmic que viu l’escena catalana del flamenc, amb valors emergents que viuen a Catalunya i que exposen una visió singular i eclèctica del gènere. La iniciativa reconeix el flamenc com una música pròpia de la societat catalana. Un gènere musical que compta amb una tradició i noms propis tan importants com la bailaora Carmen Amaya, el badaloní Miguel Poveda o l’estrella de la música urbana mundial Rosalía, que ha actualitzat el flamenc, fusionant-lo amb el trap i la música electrònica.

Compártelo

Redacción RTT

Radioteletaxi

El nuevo Reglamento de Protección de Datos nos obliga a cambiar nuestra Política de Privacidad.

Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web.

Puedes consultar nuestra nueva Política de Cookies y, si quieres, cambiar tus preferencias.

También puedes aceptarla directamente y seguir navegando

Aceptar